Què fem

Hi anem tots els dimarts

Podem passar?

Metodologia

Anem en parella, utilitzem la improvisació com a base per introduir el joc únic per a cada persona que visitem. Utilitzem la música, màgia, contes, titelles i molt d'amor.

Beneficis

Les nostres intervencions tenen la intenció d'actuar com a equilibrador de la inquietud que causa la malaltia, ajuda a crear esperança, perspectiva i a establir la comprensió amb la mateixa persona i amb els altres.

Destinataris

Principalment infants i els seus familiars. També en casos específics visitem adults i personal del centre. També fem tallers i esdeveniments per al personal de l'hospital.

Col·laboració

Col·laborem estretament amb el personal de l'hospital de Palamós. Ens informen de cada cas, per poder adequar cada actuació. És un pas imprescindible per dur a terme la nostra tasca i que tingui èxit.

Objectius

Volem humanitzar els processos hospitalaris contribuint amb la figura de la Pallassa d'hospital a millorar el benestar i la salut dels pacients i les seves famílies, introduint i fomentant la cultura i el lleure en l'àmbit hospitalari. Col·laborar amb el personal sanitari durant les cures hospitalàries. Reduir estrès i l’ansietat de l'hospitalització. Pal·liar el dolor i augmentar la col·laboració. Mitigar l’efecte negatiu de la llarga hospitalització. Reduir l’estrès que comporta la intervenció quirúrgica. Crear un ambient de relaxació i alegria.