Qui som

L'associació

L’associació sense ànim de lucre Tirita Clown creada el setembre de 2015, acompanya a persones hospitalitzades i amb situacions de risc social, amb un idioma universal i bàsic com és el Joc, l’humor, el riure i l’amor.

Fent servir diferents tècniques, les pallasses professionals de Tirita Clown estan formades i s’adapten al que la persona necessita en aquell precís instant i així fer més agradable la seva estada. Aquestes actuacions fan que la persona estigui present amb si mateixa i no amb la malaltia, afavorint d’aquesta manera al procés de recuperació.

El cau del Baix Empordà "TOT PER TU"

El Cau “Tot per tu” està situat a les muntanyes de les Gavarres i a prop de Fitor. Allà viuen amb la seva tenda de campanya l’Esmeralda, la Canelita i el seu inseparable amic en Jalu, un porc senglar que fa de les seves.

Aquest any, la seva missió al cau és ajudar a les gambes de Palamós per evitar ser pescades i crear conjuntament un espectacle de circ amb elles amb el que voltar pel món, motiu pel qual surten cada dimarts en expedició a buscar-les dirigides per la Canelita.

El problema però, és que el tema de l’orientació encara no el tenen del tot dominat i, sense saber ben bé com, sempre acaben a l’hospital.

 Al final, enlloc d’ajudar a les gambes, acaben ajudant allà a tothom qui ho demana perquè, com bé diu el lema del cau: Tot per tu, tot per mi, tot per totes!

Esmeralda Lluenta

Patricia Corchado Salinas

Canelita Fina de Pagès

Elena Ballester Pi