EMPRESES

INCREMENTI EL BENESTAR A LA SEVA EMPRESA

Una empresa amb una Responsabilitat Social treballa disminuint l’impacte negatiu i augmenta l’impacte positiu a la societat.

  • Millora el posicionament de la imatge de l’empresa 
  • Major lleialtat del consumidor
  • Valoració de la imatge i de la marca d’empresa
  • Aporta sostenibilitat al negoci al llarg del temps
  • Possibilitat de desgravar l’IVA

 

COM POT COL·LABORAR

APADRINARNT UN PROGRAMA 

Apadrinament d’una Pallassa Anual o de Mig Any. 5h d’actuació a la setmana.

Programa A domicili. Un dia d’actuació extra (2 hores) de dues pallasses a domicili tots els dijous de l’any amb nenes i nens que no es poden moure de casa. En aquest moments tenim un nen pal·liatiu a l’espera d’aquest servei. Durada 1 any.

Programa Diàlisi Adults. 1 dia a la setmana (2 hores)

Durada: 1 any.

 

APADRINAMENT DEL PLA DE FORMACIÓ DE L’EQUIP ARTÍSTIC

Formació continuada de l’equip de pallasses que inclourà formació musical (repertori musical i instrumental),formació sanitària (a càrrec de formadors professionals de la sanitat), formació artística (màgia i improvisació artística) i atenció psicològica (a càrrec de psicòleg especialitzat en dol i atenció a pacients en hospitals). Aquest apadrinament és especialment important ja que és essencial que les pallasses estiguin en constant formació tant per la interacció amb les persones hospitalitzades com per a la pròpia gestió de les emocions.

Durada: aproximadament 40 sessions a l’any.

 

APAREIXI EN LA NOSTRA TARGETA

L’entreguem a tots els pacients que visitem i la repartim en dies de recerca de socis, Sant Jordi, la Diada, Nadal, Reis, fires… Espai per a 8 empreses.