Qui som

L'associació

L’associació sense ànim de lucre Tirita Clown creada el setembre de 2015, acompanya a persones hospitalitzades i amb situacions de risc social, amb un idioma universal i bàsic com és el Joc, l’humor, el riure i l’amor.

Fent servir diferents tècniques, les pallasses professionals de Tirita Clown estan formades i s’adapten al que la persona necessita en aquell precís instant i així fer més agradable la seva estada. Aquestes actuacions fan que la persona estigui present amb si mateixa i no amb la malaltia, afavorint d’aquesta manera al procés de recuperació.

Codi Deontològic

Aqui trobaràs el nostre codi deontològic, és com una guia o una definició del que fem a Tirita, per a les noves incorporacions o persones que els hi agrada seber una mica més.

El cau del Baix Empordà "TOT PER TU"

El Cau “Tot per tu” està situat a les muntanyes de les Gavarres i a prop de Fitor. Allà viuen amb la seva tenda de campanya l’Esmeralda, la Canelita i el seu inseparable amic en Jalu, un porc senglar que fa de les seves.

Aquest any, la seva missió al cau és ajudar a les gambes de Palamós per evitar ser pescades i crear conjuntament un espectacle de circ amb elles amb el que voltar pel món, motiu pel qual surten cada dimarts en expedició a buscar-les dirigides per la Canelita.

El problema però, és que el tema de l’orientació encara no el tenen del tot dominat i, sense saber ben bé com, sempre acaben a l’hospital.

 Al final, enlloc d’ajudar a les gambes, acaben ajudant allà a tothom qui ho demana perquè, com bé diu el lema del cau: Tot per tu, tot per mi, tot per totes!

Esmeralda Lluenta

Patricia Corchado Salinas

Canelita Fina de Pagès

Elena Ballester Pi

AVALADES PEL COL·LEGI D'INFERMERIA

Els Comptes Clars

Com tota associació que es vulgui preuar, us presentem el Balanç i la memòria del 2020, que podeu consultar en aquests documents tan monos d’aquí al costat.